May 8, 2024

Boswandeling – Wat een heerlijke, warme dag begin mei

Wat een heerlijke, warme dag begin mei. Ik besloot heerlijk in het bos te gaan wandelen. Het was midden op de dag en heerlijk rustig; je kon de verschillende soorten vogeltjes horen fluiten, en ik genoot ervan. Na kwartier wandelen ging ik op een stil plekje tegen een boomstam zitten, haalde een broodje en een flesje rode wijn uit mijn rugzak en genoot als God in Frankrijk.

Na enige tijd kwam er in de verte een blonde vrouw aanlopen. Haar blonde haren dansten in de wind en haar zomerjurkje wapperde vrolijk mee. Ze kwam dichterbij en maakte een jolige opmerking over mijn flesje wijn. “Daar heb ik ook wel zin in,” riep ze lacherig. “Nou, kom erbij, er is genoeg,” zei ik. Ik had nooit gedacht dat ze het serieus zou nemen, maar ze liep mijn richting op en plofte naast me neer.

“Nou, kom maar op met de wijn,” zei ze brutaal. “Ik ben Joost trouwens,” zei ik. “Oh, hahaha,” lachte ze, “ik ben Eva.”

Ik schonk een bekertje rode wijn in en gaf het aan Eva. Ik keek haar even aan in haar mooie bruine ogen; ze had prachtige rode lippen. Mijn ogen gleden langzaam naar beneden; het zomerjurkje stond haar goed, strak om haar goed gevormde , en haar benen kwamen mooi onder het jurkje uit. Snel liet ik mijn ogen een andere richting opkijken en nam ook een slok van mijn wijn.

“Eva, wat vind je ervan?” vroeg ik. “Lekker,” zei ik. Eva lachte en zei: “En de wijn?”

Ik kreeg een kleur en mijn hart bonkte in mijn borst. “Zeg Joost, schenk nog eens bij,” beval Eva, met een toon die me wel beviel; direct en met een zwoele stem.

Eva schoof wat dichter naar me toe om zo op mijn kleedje te kunnen zitten. Met het schuiven kroop haar jurkje nog meer omhoog en haar dijen zagen er heerlijk gebruind uit; ik kon ook een stukje van haar slipje zien. Eva zag dat ook en lachte stout.

Toen het bekertje leeg was, vroeg Eva: “Zit er nog meer in dat flesje van jou, of heb je wat anders lekkers?” Tegelijkertijd ging haar tong over haar mooie rode lippen.

Mijn hart reageerde gelijk. Ik verdeelde de wijn over de bekertjes en Eva dronk haar wijn in een teug leeg. “Zo, tijd voor wat anders lekkers,” lachte ze, en haar hand plofte in mijn kruis. “Zo, zo, mannetje, die is lekker hard,” zei Eva. “Ik moet je nog bedanken voor de wijn!”

“Uhh, het is wel goed,” stamelde ik. “Nee nee, staan jij,” beval Eva. Ik stond op en Eva rukte mijn korte broek zo van mijn kont. Mijn pik stond stijf vooruit.

En zonder pardon omsloot Eva met haar volle rode lippen mijn keiharde eikel. Ze knoopte een knoopje van haar jurkje open en haar sprongen de vrije in met harde tepels. Haar nagels belandden op mijn billen en ze nam mijn harde lul diep in haar mond. “Neuk mijn mondje maar, gebruik mijn mond maar als een lekker neukholletje.”

Ik begon te stoten en voelde dat dit niet lang kon gaan duren. Eva merkte dit en keek me aan: “Als je gaat spuiten, dan wil ik alles in mijn mondje, begrepen?” Ik knikte en Eva pakte mijn ballen vast en kneep. Mmm…

Ik liet mijn pik nog een paar keer haar geile mondje inglijden. En toen, ahhh, spoot ik mijn sperma in haar keel en mond. Het was duidelijk te veel; mijn sperma droop uit haar mond. Eva stond op en gaf me een heerlijke tongzoen. Het was de eerste keer dat ik mijn eigen sperma proefde; onze tongen gleden langs elkaar heen.

Eva stopte en maakte haar mond schoon, knoopte haar jurkje dicht en zei: “De volgende wijnproeverij is bij mij thuis, mannetje. Bel me maar snel. Je krijgt er geen spijt van.” Ze liep weg en keek nog een keer geil achterom met haar jurkje omhoog; ze had een heerlijke kont.

Ik bleef nog even zitten tegen de boom en ging toen naar huis. Daar heb ik mezelf nog twee keer afgetrokken. Zou ik haar bellen?

You may also like