April 11, 2024

Ontmaagd door sexy zangeres

In de jaren 80 was ik chauffeur en technicus/begeleider van een damesgroepje, die optredens gaven in Nederland, België en Duitsland en soms zelfs verder op de wereld. Via via werd ik voorgesteld aan de 3 dames en ondanks dat ik mijn rijbewijs pas 2 jaar had, werd ik door de vrij goede klik met hun, toch aangenomen omdat ik vanaf mijn 15de al zonder rijbewijs had rond gereden. Bij meerdere optredens per dag, gingen we gezamenlijk met een luxe Chevy Van op pad, waar iedereen comfortabel kon zitten en enigzins redelijk kon staan. Tja, de meiden waren erg aantrekkelijk uiteraard en de decolleté,s met benen in netkousen, joegen de hormonen van mij uiteraard wel omhoog. Liss was de oudste en die haalde ik meestal als eerste op, ze was 30 jaar met een Indisch-Surinaams uiterlijk en soms wat humeurig. Roxy was net zo oud als mij, 20 jaar en nog wat donkerder van kleur, maar altijd vrolijk. Sanne was ook vrolijk en 22 jaar jong, en dan weer een mooie blonde of dan weer roodharige blanke dame. Met Liss van 30 jaar had ik niet zoveel in het begin, maar toen ze in de gaten had dat ik enigzins was en ik haar plezierde, toen was dat vlot over. Ja, de meiden hadden op Sanne na een vriend, maar de relatie van Liss liep waardeloos. Ik was met een , zussen en een oma op gegroeid, dus ik was snel thuis tussen deze zangeresjes, omdat ik de vrouwendingen wel makkelijk kon herkennen. Ik haalde Liss thuis een keer ruim vantevoren op die humeurig was maar nog in haar badjas liep, en ze begroette me nogal kortaf en ik probeerde maar niet teveel te zeggen. Geïrriteerd zat ze aan de telefoon met haar toenmalige vriend en kapte het gesprek na enige minuten af. Ze reageerde het op mij af en ik zat verbaasd te , maar ik trok me er maar niet zoveel van aan. Ik wacht wel in de auto, zei ik en verdween toen ook.

Toen Liss naar kwam en in de auto stapte, bood ze enigzins haar excuses aan. Klootzak loopt gewoon met andere wijven te kloten, gooide ze eruit, mijn poes explodeerd zowat, maar naar mij kijkt hij niet om, kreeg ik te horen. Ze pakte uit boosheid een schoen met hoge hak en gooide deze door de auto heen, recht tegen de ingebouwde kleine tv die we erin hadden zitten. Nou moet ik zeggen dat de meiden bijna altijd in lingerie of sexy kleding optraden, dus dat was ik al gewend. Liss was in een dikke jas gekleed waaronder alleen een bodystocking met netkousen zat, en had platte schoentjes aan. Via de zijdeur pakte ik haar schoenen en trok deze dicht achter mij, zodat ik naar mijn stoel kon gaan. En ik was dan wel dagelijks onderweg met de meest geilste wijven van NL, zoals de meeste jongens hun noemden, maar ik was nog wel maagd. Kan jij eens lieverd, hoorde ik Liss ineens poeslief zeggen en ze wenkte mij naar achteren toe waar ze zat. Kan jij die rits ff vastmaken, zei ze later wijdbeens op de captain chairs zittend. Ja tuurlijk, zei ik haar en ik zette mij op mn knieën voor haar neer, en ik zag ineens haar getinte en getrimde bijna kale kutje, in de zacht verlichte binnenkant van de bus. Het ritsje van haar bodystocking stond open en ik kon meteen haar getrimde kutje zo zien. Haar donkere ogen keken me aan op dat moment en toen smolt ik gewoon door haar. Ondanks dat ze humeurig was regelmatig, dan was het nog steeds wel een prachtige vrouw met haar getinte huid en gitzwarte lange haar. Ze keek me uitnodigend aan en lachtte lief en pakte uiteindelijk mijn kale kop vast met haar hand en streelde erover. Ze gooide haar linkerbeen over de armleuning van de captain chair heen en haar rechterbeen over de andere leuning. Wijdbeens staken haar benen opzij schuin omhoog, en braaf van de spanning kroop ik dichtbij. Ik kustte haar kutje eerst en likte door haar gleufje heen, waarna ik Liss hoorde kreunen. Zo speelde ik enige tijd met haar, ondanks dat dit de tweede keer was voor mij, dat ik een vrouw befte. Maar ik deed het schijnbaar goed, want Liss lag te kreunen hoe goed dit voelde en kwam vrij vlot op mijn mond klaar. Ze was zeiknat en ik likte ook diep haar gleufje in, zodat ik haar ook van binnen goed raakte. Ze kronkelde wijdbeens op de stoel en bleef mijn hoofd vast gedrukt tegen haar kutje drukken, zodat ik haar bleef beffen. Fuck it geilerd, jij maakt me zo heet, hijgde ze na een ruime 20 minuten gebeft te zijn, met orgasmes die ik haar kon geven. Kom op, nou maken we het maar helemaal af ook, hoorde ik haar hijgend zeggen. Gooi die bank plat, hijgde ze tegen mij, toen ze haar platte schoentjes en jas uit deed. Bij zo’n Chevy Van had je voorin twee luxe stoelen genaamd: Captain Chairs, deze hebben opklapbare armleuningen aan beide zijden. Daarachter had je er nog twee staan en helemaal achterin zat een elektrische bank, die je dan ook als bed kon neer klappen.

You may also like