April 8, 2024

Sex met mijn ex (collega)

Laat ik eerst mezelf even voorstellen. Ik ben een 55-jarige man. Ik sport veel (mountainbike, tennis fitness) en mag wel zeggen dat ik er goed gebouwd uitzie. Ik ben gelukkig getrouwd, maar in de slaapkamer gebeurt er door omstandigheden tegenwoordig weinig opwindends meer. De liefde voor mijn vrouw heeft me lang koest gehouden, en ondanks dat ik altijd gezworen heb om nooit vreemd te gaan, moet ik er niet aan denken dat mijn lekkere lul nu al met pensioen is gegaan. Ik werk voor de overheid. Tot vorig jaar vormde ik een leuk team met Sandy. Zij is een mooie, donkere vrouw, die een paar maanden jonger is dan ik. Ook zij ziet er mooi afgetraind uit. Groot is ze niet, zo’n 160cm, met een perfect gevormd lichaam met mooie, kleine , die in verhouding zijn met de rest van haar lichaam. Verder een mooi rond kontje, waar ik vaak stieken verlekkerd naar gekeken heb. We gaven elkaar vaak complimentjes hoe we eruit zagen. Menigeen die 20-30 jaar jonger was dan wij kon niet aan ons tippen, zeiden we dan met trots. Maar sex met collega’s is geen optie, zeker bij de overheid niet. Dat bleef slechts een fantasie.

Maar vorig jaar heeft ze een nieuwe functie gekregen, dichter bij huis. Ik kon niet bij haar afscheid zijn vanwege andere verplichtingen. Daarom heb ik haar onlangs uitgenodigd voor een afscheidsdinertje, dat ze heel graag accepteerde. We spraken af bij een Indonesisch restaurant in Amsterdam, waar ik al zat te wachten toen ze binnenkwam. Wat zag ze er heerlijk uit met haar lange golvende, gitzwarte haren en mooie make-up, die vooral haar volle lippen accentueerden. Ze droeg een kort rokje en strak shirtje, die haar vrouwelijke rondingen perfect deden uitkomen. “Je ziet er heerlijk, eh goed uit” zei ik, terwijl ik me schaamde voor mijn verspreking. Ze lachte en begroette me met zoenen. Tijdens het diner kletsten we over vanalles en nog wat. Maar bij het toetje confronteerde ze me met mijn eerdere verspreking. “Dus je vindt dat ik er heerlijk uit zie”, zei ze terwijl ze me een beetje ondeugend aankeek. Ik voelde dat ik begon te blozen. “Sorry, dat was mijn eerste gedachte toen ik je zag en het was eruit voor ik er erg in had. Maar ik meende het wel”, zei ik.
“Vertel, wat vind je heerlijk aan me?”
“Wel, je hebt een heerlijk lichaam met prachtige rondingen en je bent erg sexy gekleed. En je hebt van die heerlijk, mooie, volle, natuurlijke lippen. Daar krijg ik wilde fantasieën van. “Nu bloos ik”, zei Sandy, Met haar tong likte ze haar lippen, terwijl ze me uitdagend aankeek. “Damned, ik heb ook gevoel. Mijn strakke jeans is nog veel strakker gaan zitten”, zei ik.
“Dan zullen we dat bakkie koffie maar bij mij thuis gaan doen”, zei Sandy, en ze maakte gelijk aanstalten om te vertrekken.

Nadat ik afgerekend had, liepen we naar haar appartement, een paar straten verderop. Eenmaal binnen liep ze voor me uit richting woonkamer. De blik op haar heupwiegende kontje was te veel voor me. Ik pakte haar van achteren bij haar heupen en trok haar naar me toe. Mijn handen gleden van haar heupen, via haar platte buik, naar haar , die ik met mij grote handen beet pakte en zachtjes begon te kneden, terwijl ik haar nek kuste. Ze kreunde goedkeurend en duwde haar kontje naar achteren, stevig tegen mijn keiharde lul. Daarna draaide ze zich om en duwde haar lippen tegen de mijne. En terwijl onze tongen hartstochtelijk met elkaar begonnen te spelen, wreef ze met haar hand over de bobbel in mijn broek en begon mijn riem en broek los te maken. Ondertussen streelden mijn handen haar billen en toen ik de rits van haar rokje ontdekte, lag die in no time op de grond. Ik hielp haar uit haar shirt en daar stond ze dan voor me, mijn gewaardeerde ex-collega, in niets meer dan een klein, wit stringetje en doorschijnend bh’tje. Wow wat zag ze er lekker uit.
Voordat ik iets kon ondernemen, ging ze op haar knieën zitten en trok in één keer mijn broek en boxershort naar beneden, waarna mijn stijve lul eindelijk de vrijheid kreeg. Ze pakte met haar rechterhand mijn lul vast en terwijl ze me begon af te trekken zoog ze zachtjes op mijn ballen in mijn kaalgeschoren zak. Ik had al zo lang gefantaseerd om sex met Sandy te hebben en eindelijk ging mijn fantasie uitkomen.
Ik streelde met mijn handen door haar haren, waarna ze me uitdagend diep in mijn ogen keek. Dat maakte ons allebei nog geiler.

Plagerig liet ze haar tong langzaam over mijn stijve pik richting mijn kloppende eikel glijden. Daar aangekomen stopte ze even, tuitte haar lippen, kuste het gevoelige plekje onderaan mijn eikel, om deze vervolgens tergend langzaam helemaal haar mond in te zuigen. Ik voelde dat ze met haar tong mijn eikel likte, wat mijn lul nog harder maakte voor mijn gevoel. Ik keek naar beneden en zag dat ze mijn lul steeds dieper in haar mond liet verdwijnen. Ik heb nooit een deep throat gekregen, maar deze vrouw wist er wel raad mee. Ze gaf me een waanzinnig lekkere pijpbeurt en het duurde niet lang of ik voelde een orgasme opkomen. Zij voelde de stuiptrekkingen van mijn pik in haar mond. “Ja lieverd, spuit je ballen leeg in mijn mond. Ik wil je proeven.” Het duurde niet lang of ik kwam luid kreunend met meerdere squirts klaar. Wat was dit lekker. Ze bleef maar zuigen, tot ik het niet meer hield. Lachend keek ze me aan, opende haar mond, die goed gevuld was met mijn sperma, waarna ze alles doorslikte. Wat een heerlijke geile vrouw is dit.
“Kom, lekker ding, nu is het jou beurt om verwend te worden”, zei ik. “Mmmm, dat laat ik me geen twee keer zeggen. Ga maar mee naar mijn slaapkamer.”

You may also like